S2 - Háromrészes sarok zuhanykabin, falról nyíló ajtóval

Plusz egy fix elemmel ellátott sarok zuhanykabin a biztonságos használatért.

  • három részes egyedi sarok kabin, savmart és float üveggel
  • Egyedi zuhanykabin, belapozható ajtóval

Az S2-es típusú sarok zuhanykabin jellemzői

Ha a sarok zuhanykabin ajtaja már túl széles (több mint 90 cm), de a falon van zsanérozva, akkor egy kisebb fix üveg elem is betoldásra kerülhet. A zuhanyajtó síkban záródik a kisebb fix üveghez, ami 90 fokkal befordulva a nagyobb fix zuhanyfalhoz csatlakozik.

A pontos vízzárásról itt is a fehér színű mágneses profil gondoskodik. A zuhanyajtó éleire átlátszó PVC profilok kerülnek, amelyek a zuhanykabin felújítása során könnyedén cserélhetők.

A legkisebb ajánlott alapterület mérete 80x80 cm. A fix üveg és a nyíló üvegajtó aránya szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a fix üveg minimum szélessége maximum 15-20 cm lehet! A tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy az ajtó forgáspontja majdnem egybeesik a fal síkjával, ezért ha az ajtót 90 fokban kinyitjuk, a mellette lévő fal területre mást elhelyezni már nem tudunk.

Az egyedi sarok zuhanykabinok alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, amelyek gyártása kb. 5-10 munkanapot vesz igénybe. Minden más egyéb részlet tekintetében szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A zuhanykabin beépítéséhez szükséges zsanérokat, fogantyúkat, vízzáró profilokat cégünk raktárkészleten tartja. A szerelvények felülete lehet fényes, szálcsiszolt, szinterezett és matt, de akár színes is.

Egyedi zuhanykabinok készítése esetén a nulladik lépés mindig a helyszíni felmérés elvégzése, amelyet a DualGlass csapata vállal!

Azonnali ajánlatot kérek S2-es típusú sarok zuhanykabinra!
,