- DualGlass -

S1 Kétrészes sarok zuhanykabin

Sarok zuhanykabinok gyártása esetén a legegyszerűbb megoldás a fix zuhanyfal üveghez záródó, falra szerelt zuhanyajtó. Jellemzően 2 db rézből, vagy rozsdamentes acélból készült zsanérral és maximum 90 cm szélességű zuhanyajtóval.

Az ajtó egy fehér színű mágneses profillal záródik 90 fokban a fix üveghez.

A legkisebb javasolt alapterület 80 x 80 cm, de ez az arány a helytől és az igényektől függően természetesen változhat. Készítettünk már 70 x 70 cm alapterületű zuhanykabint is.

Ennél a típusnál figyelemmel kell lenni arra, hogy az ajtó forgáspontja majdnem egybeesik a fal síkjával. Ezért ha a zuhanykabin ajtót 90 fokban kinyitjuk, a falra már mást elhelyezni nem lehet.

Az egyedi zuhanykabinok minden esetben 8 mm edzett biztonsági üvegből készülnek, így a keret nélküli kivitel is megfelelő biztonságot nyújt felhasználói számára.

A zuhanykabinok fém alkatrészei raktárkészleten vannak! Csak az üveget gyártjuk egyedi méretben a felmérést követően. Zuhanykabinjainkat csakis beépítve, garanciával adjuk át.

Választhatunk különböző zsanér típusokból, hogy merre és hogyan nyíljon az ajtó, legyen-e dekoráció az üvegen, illetve azt hogy milyen színű  legyen a zuhanykabinunk üvege.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A