- DualGlass -

S2 Háromrészes sarok zuhanykabin, falról nyíló ajtóval

Sarok zuhanykabinok esetében ha az ajtó már túl széles (több mint 90 cm) lenne, de a falon van zsanérozva, akkor egy kisebb fix üveg elem is betoldásra kerülhet. A zuhanyajtó síkban záródik a kis fix üveghez, majd 90 fokot befordulva a kis fix üveg a nagyobb fix zuhanyfalhoz csatlakozik.

A pontos vízzárásról itt is a fehér színû mágneses profil gondoskodik. A zuhanyajtó éleire átlátszó PVC profilok kerülnek, amelyek a zuhanykabin felújítása során könnyedén cserélhetőek.

Az ajánlott legkisebb alapterület: 80 x 80 cm. A fix üveg és a nyíló üveg ajtó rész aránya szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a fix üveg minimum szélessége 15-20 cm lehet! A tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy az ajtó forgáspontja majdnem egybeesik a fal síkjával. Ezért ha az ajtót 90 fokban kinyitjuk, a falra már mást elhelyezni nem tudunk.

Egyedi építésű zuhanykabinnal mindig a helyszíni méretvétellel kezdünk. Az üveg keret nélküli, min. 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg.

Szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A zuhanykabin beépítéséhez szükséges zsanérokat, fogantyúkat, vízzáró profilokat raktárkészleten tartjuk. Az üvegek gyártása kb. 5-10 munkanapot vesz igénybe.

A szerelvények felülete lehet: fényes, szálcsiszolt, antikolt, vagy matt, akár színes is.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A