- DualGlass -

S3 Háromrészes sarok zuhanykabin, fix üvegről nyíló ajtóval

Az egyedi épített sarokkabinok közül a leggyakrabban gyártott típus. Ebben az esetben egy fix üveg tartja a zuhanyajtót, és egy másik fix (zuhanyfal) üveghez 90 fokban záródik.

A záródásról itt is fehér színű mágneses profil és átlátszó - könnyen cserélhető - pvc vízzáró profilok gondoskodnak.

Az ajánlott legkisebb alapterület: 80 x 80 cm.

A fix üveg és a nyíló zuhanyajtó aránya szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a fix üveg minimum szélessége 15-20 cm lehet!

Nagy előnye ennek az elrendezésnek, hogy a kis fix üveg méretezésével akár közvetlenül a mosdó mellé is tervezhetjük zuhanykabinunkat.

Zuhanykabinjainkat egyedi igények alapján készítjük. Bármilyen egyedi méretű zuhanykabint megtervezünk, és igényei alapján elkészítünk.

A zuhanykabinok alkatrészeit állandó raktárkészleten tartjuk. Az üveg elemeket a felmérést követően gyártjuk 5-10 munkanap alatt.

Választhatunk különböző formákból, anyagokból, de eldönthetjük milyen legyen a zsanér vagy hogy merre és hogyan nyíljon az ajtó, legyen-e dekoráció az üvegen, illetve azt hogy milyen színű  legyen a zuhanyfülke üvegének anyaga.
 
Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A