- DualGlass -

S4 Négyrészes sarok zuhanykabin

Ha 100 x 100 centiméternél nagyobb sarokkabint szeretnénk betervezni fürdőszobánkban, akkor érdemes az ajtót két kisebb fix üveg közé tervezni.

Ez tulajdonképpen az A4 típusú zuhanyajtó kombinálása egy nagyobb (min. 80 cm-es) zuhanyfallal.

A záródásról itt is fehér színű mágneses profil gondoskodik.

Az ajánlott legkisebb alapterület: 100 x 80 cm.

A fix üvegek és a nyíló üveg ajtó aránya szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a kis fix üvegek minimum szélessége 15-20 cm lehet!

Az egyedi zuhanykabinok minden esetben edzett biztonsági üvegből készülnek, ami ellenállóvá teszi az üveget, a használata során fellépő külső behatásokkal szemben.

Szerelvényeinket állandó raktárkészleten tartjuk, melyek felülete lehet fényes, szálcsiszolt, antikolt vagy akár színes is.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.


További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A