- DualGlass -

S6 Háromrészes sarok zuhanykabin, kád mellé

Ideális megoldás, ha fürdőkád mellé tervezzük zuhanykabinunkat.

Általában egy fix üvegfal van a kád, vagy parapetfal szélére szerelve, mely 90 fokban befordulva egy kisebb fix üvegben folytatódik. Ehhez a kis fix üveghez záródik egy falról nyíló zuhanyajtó. A nagyobb fix üveg és a nyíló rész aránya szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a kis fix üvegek minimum szélessége 15-20 cm lehet!

Az ajtó a kis fix üveghez egy fehér színű mágneses profillal záródik. A zuhanykabin vízzáró profiljai utólagosan is cserélhetőek.

Az ajánlott legkisebb alapterület: 100 x 80 cm.

Az üveg 8 mm vastag, keret nélküli, edzett biztonsági, mely törés esetén sem okoz sérülést. Körbe polírozott él csiszolással, a szerelvényekhez szükséges furatokkal. A szerelvények rozsdamentes szálcsiszolt vagy fényes króm felületűek.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A