- DualGlass -

S8 Kétajtós sarok zuhanykabin

Ez a zuhanykabin típus két darab, fix üvegről nyíló zuhanyajtóból áll, amely sarkon nyílik.

A két ajtó 90 fokban, fehér mágneses PVC vízzáró profillal záródik egymáshoz. Az ajtók kifelé, szintén 90 fokig nyithatóak.

A kétajtós elrendezésnek köszönhetően ideális megoldás lehet akár kis és/vagy akadálymentesített fürdőszobákban is.

Az ajánlott legkisebb alapterület: 80 x 80 cm. A fix üveg és a nyíló rész aránya szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a fix üveg minimum szélessége 15-20 cm lehet!

Nagy előnye ennek a típusnak, hogy a kis fix üveg méretezésével akár mosdó, wc, radiátor, törölközőtartó stb. mellé is tervezhetjük a zuhanykabint!

A zuhanykabin beépítéséhez szükséges szerelvényeket állandó raktárkészleten tartjuk, 

A szerelvények felülete lehet fényes, szálcsiszolt, antikolt vagy akár színes is.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A