Színes dekor üvegek

Vigyen színt az otthonába színezett dekor üvegeink segítségével!

  • .

    Színes dekor üvegek

Előtér, konyha vagy fürdőszoba - szavazzon Ön is a színezett dekor üvegekre!

A modern lakberendezésben, valamint a külső- és belsőépítészetben csak a képzelet és a kreativitás szabhat határt, hiszen a folyamatosan fejlődő technikai lehetőségek és a legkülönbözőbb anyagok használata megannyi megoldást biztosít mindenki számára. A dekor üveg igen népszerű napjainkban, és többnyire falak, bútorok, oszlopok burkolására és dekoratív felületek létrehozására használják.

A színes, fényes felületek nem csupán esztétikus látványt nyújtanak, de optikailag növelik a teret és a megfelelő világítással csillogó és életteli helyiségeket alkothatunk általuk otthonunkban. A dekor üvegek tisztítása egyszerű és praktikus, továbbá különböző helyiségekben maximálisan megállják a helyüket: előterek, nappali, vizes, párás helyiségek, mint a konyha és a fürdőszoba. A dekor üvegek számos színváltozatban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az otthonához illő burkolatot, dekorációt.

A dekor üvegek esetében az üveg hátlapját festjük, amelyet falra vagy bútorlapra is ragaszthatunk. A festék színét RAL kód alapján határozzuk meg és keverjük ki. Ha konyhai falipanelről van szó, akkor az üveget előbb mindenképpen hőkezeljük..

,