T2 - Tolóajtós zuhanykabin, két fix üveggel

Tolóajtós zuhanykabin pontmegfogásos szerelvényekkel.

A T2-es típusú tolóajtós zuhanykabin jellemzői

A T2-es típusú, tolóajtóval ellátott zuhanykabin egy szélesebb és egy keskenyebb fix üvegből, valamint egy üvegajtóból áll.  

A kabin javasolt minimum szélessége 140-150 cm: ez elegendő egy 60 cm + 20 cm-es fix üveghez, és egy kb. 65 cm-es tolóajtóhoz.

Az ajtók rögzítéséhez pontmegfogásos szerelvényeket használunk, amelyek nem csak esztétikusabb látványt nyújtanak, de a takarítást is megkönnyítik.

Általában a vízzárást a mágneses profilos záródás biztosítja, de ezesetben az ajtó a keskenyebb fix üveghez záródik egy fekete, vagy fehér színű mágneses profil segítségével. 

Egyedileg készült tolóajtós zuhanykabinjaink alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, a beépítéséhez szükséges, raktáron lévő rozsdamentes szerelvények pedig a megrendelő igénye szerint választhatók fényes króm, szálcsiszolt, antikolt, matt, de akár színes változatban is. 

Az üvegfelület megjelenésével kapcsolatban megrendelőink szabad kezet kapnak: az edzett, biztonsági üveg elkészíthető víztiszta, gyárilag savmart, anyagában színezett, vagy egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Az üvegfalakat és tolóajtót minden esetben érdemes speciális, vízlepergető bevonattal ellátnii, több okból is: egyrészt a vízkőmentes megjelenés elősegítése, másrészt a könnyű tisztíthatóság miatt.

,