- DualGlass -

Tolóajtós kabinok

Ha igazán egyedivé szeretné tenni fürdőszobáját akkor a tolóajtós kabin a legjobb választás.

Ezen típusok nagy előnye, hogy az ajtó “kinyitáskor” nem foglal helyet, így bátran tervezhetik akár mosdó, radiátor stb. mellé is!

A tolóajtós zuhanykabinok pontmegfogásos szerelvényekkel kerülnek beépítésre – nincs kiálló fémelem a síkból, ezáltal megkönnyítve a takarítást is.

A pontos vízzárást az üvegek átfedése biztosítja, külön kérésre megoldható mágneses profilos záródás is.

A zuhanykabinok anyaga 10 mm vastag edzett üveg. A felhasznált szerelvények mind tömör rozsdamentes anyagból készülnek.

Kompakt fürdőszoba, tolóajtós zuhanykabinnal

Kicsi a fürdőszobája, éppen ezért szeretné maximálisan kihasználni? Nem tudja eldönteni, hogy inkább fürdőkádat vagy zuhanykabint szereltetne be?

Ha kicsi a hely, mindenképpen érdemes a zuhany mellett dönteni, hiszen lényegesen kisebb helyet foglal el, és a higiéniai szempontjából ugyanazt a szerepet tölti be, mint a fürdőkád. Ezután célszerű megfontolni, hogy a zuhanytálcához klasszikus zuhanyajtót vagy tolóajtós zuhanykabint szeretne? Esztétikailag semmi különbség nincs a kettő között, bármelyik jól mutathat egy fürdőszobában, azonban helyigényüket tekintve a zuhanyajtó számottevően nagyobb helyet igényel nyitáskor. Ezért döntsön a tolóajtós zuhanykabin mellett! Legyen szó akár egy vagy két üvegbetétes ajtóról, legyen akár ívelt vagy sarokajtós megoldás, bármelyik variáció kivitelezhető!

Amennyiben igényes, minőségi tolóajtós zuhanykabint szeretne, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, munkatársaink készséggel segítségére állnak!

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A