- DualGlass -

T3 Tolóajtós sarok zuhanykabin, egy ajtóval

Az egyik leglátványosabb sarok zuhanykabin típusunk.

Ajánlott legkisebb alapterület 80 x 120 cm: ez elegendő egy 80 cm-es nagy fix üveghez, valamint egy 60 cm-es ajtóhoz és egy 65 cm-es kis fix üveghez.

A rögzítésükhöz pontmegfogásos szerelvényeket használunk – nincs kiálló fémelem a síkból – ezáltal esztétikusabb és a takarítás is könnyebb.

Ez esetben a vízzárásról 90 fokos, fehér színű mágneses profil gondoskodik a tolóajtó és a nagy fix üveg találkozásánál.

Az üvegfelület megfelelő tisztíthatóságához illetve a tisztaság hosszantartó megóvásához a speciális vízlepergető felületkezelést ajánljuk, amely réteget képezve megakadályozza a vízkő és egyéb szennyeződések lerakódását, illetve a tisztítást is nagymértékben megkönnyíti.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A