- DualGlass -

Üvegtetők

Az üvegtető készülhet függesztett vagy alul alátámasztott változatban. A felfüggesztett változat gyakoribb, és gyakran használják kereskedelmi épületekben. Az alsó támasztékú változat gyakoribb a lakóépületeknél.

A függesztett üvegtetőnek számos előnye van, például árnyékot tud adni, csökkenti a direkt hőhatást, és természetes fényt biztosít az alatta lévő épületnek amely egész évben használható. Azonban az üvegtető súlyát a felső statikai elemeknek (fal illetve födém) kell átvenni, és ez néhány esetben nem megoldható.

Az alul megtámasztott üvegtető megoldás lehet ebben az esetben. Cégünk egyedi méretben képes megtervezni, legyártani és beépíteni rozsdamentes vagy szénacél rögzítő és tartó elemeket.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A