- DualGlass -

A1 Egyrészes zuhanyajtó

Két fal közé a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a zuhanykabin ajtó (zuhanyajtó).

Zuhanyajtóink 8 mm vastag, keret nélküli edzett üvegből készülnek, melyeket gyárthatjuk víztiszta, savmart vagy anyagában színezett (szürke, barna, kék, zöld), vízlepergetős, és egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Az ehhez használt vasaltok tömörfémből - jellemzően rézből, vagy rozsdamentes acélból - készülnek, krómozott vagy szálcsiszolt kivitelüek. A vízkőnek, takarítószereknek is ellenállnak. 

Az épített zuhanyfülke ajtók szélessége jellemzően 60-90 cm-ig terjed. Ennél szélesebb zuhanyajtó már nem javasolt, mert a pántokat már túl nagy igénybevételnek tennénk ki.

Továbbá figyelemmel kell lenni arra, hogy ha a zuhanyfülke ajtaját 90 fokig kinyitjuk, akkor rrre a helyre már semmit sem tudunk elhelyezni. Ha a zuhanykabint rendeltetésszerűen használjuk, egy 90 cm széles ajtó már közel 1 négyzetméter helyet igényel használat közben!

Az egyedi gyártású zuhanyajtók a falhoz alapesetben PVC vízzáróval záródnak, amelyek a fröccsenő víz elleni védelmet látják el. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profilt tudunk szerelni, amely garantálja a pontos és jó záródást. Amennyiben lehetőség van, javasoljuk zuhanytálca beépítését, vagy padka építésével - a burkolás során - gondoskodni kell a megfelelő vízelvezetéséről a zuhanykabinnak!


Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A