- DualGlass -

A3 kétrészes zuhanykabin fix üveg nyíló ajtóval

Ha az egyrészes zuhanyfülke ajtó helyhiány miatt nem férne el (törölközőszárító, radiátor stb.), vagy már túl széles lenne (több mint 90 cm!), akkor megoszthatjuk a zuhanykabint egy keskenyebb fix üvegre és egy zuhanyajtóra. Ennél a típusnál a zuhanyajtó a fix üveg elemre rögzített két darab ajtózsanérról nyílik és a falra záródik. Felhasznált zsanérok anyaga réz, vagy rozsdamentes acél lehet.

A fix üvegnek minimum 20 cm szélesség javasolt, az ajtónak pedig minimum 55-60 cm. Ezek az arányok a helytől és az igényektől függően a zuhanykabin gyártása közben változhatnak.

Az egyedi zuhanykabin anyaga 8 mm vastag, keret nélküli, edzett biztonsági üveg, melyre vízlepergető felületkezelés is kérhető. A vízlepergető felülettel könnyebbé válik a takarítás, nem tapadnak meg a szennyeződések az üvegen.

A zuhanyajtók a falhoz alapesetben PVC vízzáróval záródnak. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profilt tudunk szerelni, amely garantálja a pontos és jó záródást. A vízzáró profilok cseréje házilag is könnyen kivitelzhető.

Azonnali árjánlatért kattintson ide! (Próba verzió / Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak)

a3_zuahnyajto_ketreszes_fix_uveg_nyilo_ajtoval
a1 felülnézet

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A