- DualGlass -

A4 Háromrészes zuhanyajtó


Ha az épített zuhanyfülke két fala közötti távolság már meghaladja a 90-100 centimétert, akkor a zuhanyajtó akár kettő db fix üveg közé is beszerelhető.

Ebben az esetben az egyik fix üveg tartja az ajtót, és a másik fix üveghez záródik. A zsénérok rézből, vagy rozsdamentes anyagból készülnek.

A zuhanykabin fix üvegeinek minimum 20-20 cm szélesség javasolt, a zuhanyajtónak pedig minimum 55-60 cm. Ezek az arányok a helytől és az igényektől függően természetesen változhatnak gyártás közben.

Az üvegajtó az átlátszó kivitelen felül kérhető savmart vagy akár színezett üvegből (bronz, szürke, zöld). Erre a felületre homokfújt dekoráció is kerülhet.

A vízzárásról a fix üveg és a zuhanykabin ajtó között egy fehér színű mágneses profil, az ajtó alján és oldalán PVC profilok, a fix üvegek szélén pedig átlátszó szilikon tömítés (Sikasil-C)  gondoskodik. Ezek a vízzáró anyagok könnyen cserélhetőek egy esetleges felújítás során.

Nagy előnye ennek az elrendezésnek, hogy a zuhanykabin fix üvegeinek helyes méretezésével, akár közvetlenül a mosdó mellé is tervezhetünk keret nélküli zuhanykabint edzett üvegből.

A megrendelt zuhanyajtó üvegeket a felmérés során felvett méretek alapján milliméter pontossággal legyártjuk, és ezt követően kerülnek beépítésre.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A