- DualGlass -

A6 Belapozható zuhanyajtó

Az egyedileg gyártott zuhanykabinok közül a legkisebb helyigényű megoldás, nyitáskor teljesen a falra csukható, belapozható.

A speciálisan kialakított “nem rugós” zsanérokat használva az ajtó mindkét eleme a falra hajtható, így akár a teljes belépő nyílás használható.

A vízzárásról itt is fehér színű mágneses vízzáró profil gondoskodik.

Ennél a típusnál a szokásos fogantyúk helyett javasolt a kör, vagy kocka alakú tolótárcsa használata.

A tervezésnél fontos figyelembe venni, hogy a belapozás helyén a falra törölközőszárító stb. nem kerülhet!

A zuhanykabin üvege 8 mm vastag, keret nélküli, edzett biztonsági üveg, mely lehet teljesen átlátszó (float), savmart, anyagában színezett, vagy egyedi elképzelés alapján homokfújt dekorációval is kérhető.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.


További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A