- DualGlass -

Zuhanyfalak

A fal mellett 1 darab nagy fix üveget rögzítve – egy nyitott, zuhanyfallal határolt zuhanyteret kapunk.

A zuhanyfalak legnagyobb előnye, hogy minimális szerelvényhasználattal, így aránylag alacsony költséggel kifejezetten látványos zuhanyt tervezhetünk.

A zuhanyfalak üvegén egyáltalán nem használunk PVC profilt. Az átlátszó üveg használata térérzetünket jelentősen növeli, hiszen csak az üveg polírozott éle látszik.

Fontos tudni: a zuhanytér nem teljesen zárt, ezért a víz kisebb-nagyobb mennyiségben a tálcán kívülre is juthat!

Minek köszönhető a zuhanyfalak népszerűsége?

Manapság, amikor az emberek korszerűsíteni szeretnék fürdőszobájukat, az egyszerűbb megoldásokat részesítik előnyben. Például, ha a zuhanykabin lebontásra kerül, a tulajdonosok nem gondolkoznak új kabin megvásárlásán, hanem inkább a padlóba süllyeszttetik be a lefolyót és zuhanyfalat tetetnek a görgős kabinok helyére.

A zuhanyfalat nemcsak egyszerűsége miatt választják egyre többen a felújítás alkalmával, hanem más kedvező tulajdonságaiért is. A zuhanyfalak optikailag nagyítják a teret és sokkal esztétikusabbá is teszik azt. Emellett éveken át megőrzik hibátlan esztétikumukat, hiszen a görgős zuhanykabinokkal ellentétben rendkívül könnyedén tisztán lehet tartani őket. Ehhez szorosan kapcsolódik az, hogy még karbantartási költségekkel sem kell számolni a zuhanyfalaknál, mivel nincs görgő, sín, zsanér, ami tönkremenne és cserélni kellene. Ezek a termékek a dizájnjuknak és költséghatékonyságuknak is köszönhetik népszerűségüket. 

Ha Ön új fürdőszobájába zuhanyfalat szeretne, szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A