- DualGlass -

F1 Egyrészes zuhanyfal

Fal mellé, egy nagy méretű fix üvegfalat rögzítve egy nyitott zuhanyteret kapunk.

Nagy előnye, hogy minimális szerelvényhasználattal nagyon látványos, keret nélküli zuhanyt tervezhetünk.

Mivel fix üvegrõl van szó, ezért semmilyen PVC profilt nem használunk, alul illetve oldalt is átlátszó szilikonnal (Sikasil-C) tömítünk.

A faltól mért szélességben minimum 100-120 cm-es zuhanyfalat javaslunk.

A tervezésnél fontos figyelembe venni, hogy mivel a zuhanytér nem zárt, ezért kisebb mennyiségű víz a tálcán kívülre is kicsapódhat!

Ez egy viszonylag költséghatékony megoldás, hiszem minimális a szerelvényigény és nem kell használnunk vízzáró profilokat sem.

Az üvegfelület elkészíthető víztiszta, gyárilag savmart, anyagában színezett, vagy  egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Az üvegfalat minden esetben érdemes speciális, vízlepergető bevonattal ellátni, egy részt a vízkőmentes megjelenés elősegítése, másrészt a könnyű tisztíthatóság miatt.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A