- DualGlass -

F3 Háromrészes zuhanyfal

Ha nem sarokban, hanem csak egy fal mellé szeretnénk szabadonálló zuhanyfalat elhelyezni, akkor az "F3" zuhanyfal látványos és egyszerű megoldás. Leginkább "walk-in" típusnak hívják, mert ajtó nyitása nélkül, csak besétálunk a zuhanytérbe.

Mivel fix üvegről van szó, ezért semmilyen PVC profilt nem használunk. Alul illetve oldalt is átlátszó szilikonnal tömítünk.

A faltól mért szélességben minimum 100-120 cm-es zuhanyfalat javaslunk.

A kis fix üvegeknek minimum 20 cm-nek kell lenni!

A tervezésnél fontos figyelembe venni, hogy mivel a zuhanytér nem zárt, ezért kisebb mennyiségű víz a tálcán kívülre is kifolyhat!

Esztétikailag is szép látvány, hiszen nagy üvegfelületet alkalmazhatunk egyetlen egységben.

Egyedi méretben rendelhető. Beépítve, garanciával adjuk át.

Ha szeretné igénybe venni azonnali ajánlatkérő rendszerünket, kattintson ide! (Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak.) Amennyiben e-mailben szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A