Beltéri üveg ajtók gyártása egyedi igények alapján

A beltéri üveg ajtók az irodai nyílászárók egyik kedvelt változatai. Az Ön irodájában lehet egyedi beltéri üveg ajtó! 

 

Az üveg annyira jól hasznosítható alapanyag, hogy készül belőle ablak, fal, polc, asztal és ajtó is. A nyílászárók közül a beltéri ajtók és a bejárati ajtók is készülhetnek üvegből. Az üveget olyan terekben érdemes választani, ahol nem igénylik a nagyon elszeparált helyszínt. A beltéri üveg ajtó a nyílászáróknak egy könnyedebb változatát jelenti.

A beltéri ajtó alatt manapság nem csak keretes, tömör, fa vagy fém ajtókat kell érteni, hanem a modern, letisztult, légies, keret nélküli üveg toló, vagy nyíló ajtókat is, amik egyre meghatározóbb elemei a mai kor építészetének. Egy ilyen ajtó lehet a hagyományos befelé vagy kifelé nyíló változat, de készülhet akár toló ajtó is, attól függően, hogy a megrendelőnek melyik előnyösebb.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, mert  a szolgáltatásaink között a beltéri üveg ajtók gyártása is szerepel! Az általunk gyártott toló ajtó úgy működik, hogy felső sínben fut, ami szerelhető oldalfalra vagy plafonra, alul nincs akadály, csak egy 4x4 cm-es vezető. Akadálymentes terekben praktikus megoldást jelent egy ilyen toló ajtó. Egy nyíló ajtó lehet kilincses vagy lengő, a megfogatását két csap, vagy kettő zsanér biztosítja. A toló ajtó nem foglal holt teret, ezért szűk terekben is jól kihasználható.

Egy üvegből készült ajtónál bizonyos szempontból sokkal több lehetőség van arra, hogy díszítést kapjon. A beltéri üveg ajtók nemcsak méretben, kialakításban, típusban, hanem díszítésben is egyediek lehetnek, ha tőlünk rendeli meg őket!

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ahol az előre tisztázott igényei alapján el tudjuk készíteni azt a beltéri üveg ajtót, ami tökéletesen beilleszthető például az irodájába! A szolgáltatásainkról, az ajtó gyártás lehetőségeiről szívesen adunk további információkat minden érdeklődőnek. Egyszerűen csak vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen bővebb felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!

Beltéri üveg ajtók exkluzív díszítéssel

belteri-uveg-ajtok-21novBeltéri üveg ajtókból választhat átlátszót, tejüvegeset vagy homokfúvott típusút is. Az üveg díszítése nem csak a dekorációt jelenti, a belátást is szabályozza.

Az üvegből készült ajtó kitűnő választás olyan helyekre, ahol a privát tér biztosítása nem elsődleges szempont, így például a közösségi terek, munkahelyek is gyakran alkalmazzák ezt a megoldást. Az üveg egyszerű, mégis esztétikus megjelenéssel rendelkezik, ezen kívül pedig átengedi a fényt, aminek köszönhetően egy szoba is világosabb lesz. A beltéri üveg ajtókra tervezett díszítésnek köszönhetően nemcsak a fény beengedése, hanem a belátás szabályozása is megoldható.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen beltéri üveg ajtókat, amikre homokfúvott mintát is kérhet! A homokfújás elkészítéséhez kettő, alapvető dologra van szükség, egy automata gépre és a homokra. A kettő használata együttesen tud az üvegen matt felületű mintát létrehozni. A beltéri üveg ajtókon a minta lehet egyszerű, ami a belátás szabályozását segíti, de lehet akár bonyolultabb, művészibb is. A megrendelő dönt ebben, de a beltéri üveg ajtó rendeltetési helye is befolyásolja a döntést. Célszerű egy hivatalosabb, irodai térbe a semleges, matt mintákat választani. Egy diszkrét sávozás megakadályozza, hogy baleset következzen be az üveg átlátszósága miatt, de tud egy kis privát teret is adni az ajtó másik oldalán.

Az exkluzív díszítés inkább az otthonokba vagy olyan helyekre ajánlott, ahol ez illik az ott folyó tevékenységhez és a berendezés stílusához is. A minta szinte bármilyen lehet, az automata gépekkel nem jelent akadályt a finom díszítés kivitelezése sem.

beltéri üveg ajtókból kérjen díszített változatot, ha megtetszett Önnek a homokfúvott dizájn! Az üveg díszítését éppen úgy rábízhatja a csapatunkra, mint az üveg nyílászárók gyártását! Szívesen adunk további felvilágosítást a témában és készítünk személyre szabott árajánlatot, ha kapcsolatba lép velünk! A honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket, írjon üzenetet vagy hívjon bennünket!