- DualGlass -

Az egyedi zuhanykabinok típusai

Sokaknak mai napig a már besárgult, nehezen nyitható, zuhanytálcás sarokelemek jutnak eszünkbe, ha zuhanykabinokról van szó. Szerencsére azóta nagyot fordult a világ, és mára már szebbnél szebb, elegánsabbnál elegánsabb egyedi zuhanykabinok közül válogathatunk. A főbb kategóriákra bontva bemutatjuk az egyedi zuhanykabinok típusait, hogy így is segítsünk a döntésben. 

Tovább olvasom →

Különleges üvegkorlát megoldások

Az üvegkorlátok mindamellett, hogy rendkívül elegánsak, és kifinomult hatást kölcsönözhetnek, akár a teraszon, akár erkélyen vagy galérián építjük ki, a különleges megoldások is egyedivé tehetik megjelenésüket. 

Tovább olvasom →

Üvegkorlátok típusai

Az üvegkorlátok a modern és letisztult stílus kedvelőinek kedveznek, a népszerűségük az elmúlt években pedig egyre nőtt. Többféle típust is megkülönböztetünk, amelyeket az alábbiakban pontokba szedve ismertetünk, hogy könnyebb lehessen a választás!

Tovább olvasom →

Üvegkorlátok-teraszra

Az üvegből készült korlát amellett, hogy letisztult, elegáns és modern megjelenést biztosít, akkor is előnyös választás, ha fontos az időtállóság és a könnyű karbantartás.

Tovább olvasom →
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A