- DualGlass -

A zuhanykabin tisztán tartásának 3+1 módja

Legtöbbünk számára egy esztétikusan kialakított, modern fürdőszoba manapság már elképzelhetetlen lenne üvegajtós zuhanykabin nélkül. Ahhoz azonban, hogy zuhanyzónk a fürdő ékköve maradhasson, kiemelten fontos szerepet játszik a kabin megfelelő használata, rendszeres tisztítása és karbantartása. 
A következőekben ehhez gyűjtöttünk össze néhány tippet és praktikát.

Tovább olvasom →

A tökéletes zuhanykabin nyomában - 7 szempont, ami segít a választásban

Egy jól megválasztott, szépen elkészített és kifogástalanul beépített zuhanykabin a fürdőszoba éke lehet. Tévedés azt gondolni, hogy a kisebb méretű fürdőszobába nem fér el egy olyan zuhanyzó, amely nem csak funkcionális, de igazán esztétikus és elegáns is. 

Ha épp zuhanykabin vásárlás előtt áll, és szeretné tudni, hogy mely kérdésekben kell dűlőre jutnia a választás előtt, az alábbi blogcikkünk segítségére lehet. 7 fontos szempontot soroltunk fel, amelyet megválaszolva megtalálhatja a fürdőszobájához (és Önhöz) legmegfelelőbb zuhanykabint.

Tovább olvasom →

Zuhanyfalak és típusaik

Fürdőszobája kis méretű, az elegáns zuhanyzó beépítéséről azonban nem akar lemondani? Esetleg szeretné optikailag növelni a teret, és minél kevesebb időt tölteni a fürdő takarításával? Szereti az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, amelyeket alacsony költségük is vonzóvá tesz? Ez esetben válassza a helytakarékos és esztétikus zuhanyfalakat!

Tovább olvasom →

Sarok zuhanykabinok típusai és jellemzői

Az egyedi zuhanykabinok igen széles témakörének egyik legnépszerűbb fajtája a sarok zuhanykabinok. A sarokba épített zuhanyzók tökéletes választásnak bizonyulnak, ha az adott fürdőszoba kisebb méretű, de a lehető leghelytakarékosabb megoldás megtalálása mellett fontos szempont a zuhanykabin elegáns megjelenése is. 

Tovább olvasom →

Az egyedi zuhanykabinok típusai

Sokaknak mai napig a már besárgult, nehezen nyitható, zuhanytálcás sarokelemek jutnak eszünkbe, ha zuhanykabinokról van szó. Szerencsére azóta nagyot fordult a világ, és mára már szebbnél szebb, elegánsabbnál elegánsabb egyedi zuhanykabinok közül válogathatunk. A főbb kategóriákra bontva bemutatjuk az egyedi zuhanykabinok típusait, hogy így is segítsünk a döntésben. 

Tovább olvasom →

Különleges üvegkorlát megoldások

Az üvegkorlátok mindamellett, hogy rendkívül elegánsak, és kifinomult hatást kölcsönözhetnek, akár a teraszon, akár erkélyen vagy galérián építjük ki, a különleges megoldások is egyedivé tehetik megjelenésüket. 

Tovább olvasom →

Üvegkorlátok típusai

Az üvegkorlátok a modern és letisztult stílus kedvelőinek kedveznek, a népszerűségük az elmúlt években pedig egyre nőtt. Többféle típust is megkülönböztetünk, amelyeket az alábbiakban pontokba szedve ismertetünk, hogy könnyebb lehessen a választás!

Tovább olvasom →

Üvegkorlátok-teraszra

Az üvegből készült korlát amellett, hogy letisztult, elegáns és modern megjelenést biztosít, akkor is előnyös választás, ha fontos az időtállóság és a könnyű karbantartás.

Tovább olvasom →
Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A