Munkatársaink
Kik dolgoznak a Dual Glass-nál?
Cégtörténet

A Dual Glass Kft.-t 2008. márciusában alapította Gárgyán Zsolt. A tulajdonos több üveges cégnél (Szilánk, Lattmann Üveg, Üvegkalmár) szerzett 11 éves tapasztalatot értékesítői területen. Az itt megszerzett szakmai tudással felvértezve, és engedve a speciális üvegmegoldások iránt támadt fokozott igényre, válaszul létrehozta a Dual Glass Kft-t.


Kezdetekben a több évtizedes múltra visszatekintő üveges műhelyben folytattunk többnyire hagyományos üvegezést, ahol már több mint 30 éve szolgáltak ki a lakossági ügyfelek mellett a környező asztalosokat is. Hamarosan már edzett üvegeket is kínáltunk az ügyfeleknek, és megkezdődött a zuhanykabinok szerelésének időszaka. Később következtek a nagyobb projektek: 

✅ New York Palace Hotel

✅ Aquincum Múzeum, Prímás Pince (Esztergom)

✅ Atlantisz Hotel (Hajdúszoboszló) 


2010-re a Dual Glass Kft. az egyedi zuhanykabingyártás meghatározó szereplője lett. 2018-ra már a több ezer méteres üvegkorlát projektek sem jelentettek akadályt.
Folyamatosan bővülő raktárkészlettel, és jól képzett szakembergárdával szolgáljuk ki régi és új ügyfeleinket!

Szerelvény rendeléssel kapcsolatban látogasson el alábbi oldalunkra: https://www.dualhardware.hu

Felhívjuk figyelmét, hogy szerelvény webshopunkban nem csak szakkereskedőket és ipari felhasználókat (üvegesek, asztalosok stb.) szolgálunk ki! Ha szakmai felhasználásra szeretne szerelvényt vásárolni azt kérem külön jelezze az info@dualhardware.hu e-mail címen!

 

Hitvallásunk és jövőképünk 

 

Lehetnek ügyfeleink kis-és középvállalatok vagy magán megrendelők, a legfontosabb a számunkra, hogy a ránk bízott munkát a legmagasabb minőségben, az elképzeléseknek megfelelően teljesítsük, és mindeközben tisztességgel bánjunk mind a megrendelőinkkel, mind a saját dolgozóinkkal. Csapatunk hatékony szervezőkészségét és korrekt munkavégzését az elmúlt évek több sikeres projektje is igazolja. 

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai háttér folyamatos fejlesztésére, és az általunk készített termékek magas minőségének fenntartására. Természetesen tevékenységünk során maximálisan betartjuk az előírt adózási, környezetvédelmi és munkavédelmi jogszabályokat, rendeleteket.

 

Minőség, kreativitás, megbízhatóság és a határidők pontos betartása: ezek a Dual Glass Kft. alappillérei.

 

Nem ismerünk lehetetlent!

 

Cégünk célkitűzései:

✅ Meglévő és jövőbeli partnereink elégedettségének biztosítása, figyelembe véve a konkrét és a jogosan elvárható igények kielégítését

✅ Törekszünk a kölcsönösen előnyös és hosszútávú üzleti kapcsolatok kialakítására

✅ Szeretnénk nem csak hazai, de nemzetközi piacon is maradandót alkotni

✅ Törekszünk arra, hogy cégünk ökológiai lábnyoma minél kevesebb legyen

✅ Fontos számukra, hogy a jövőben is olyan célokat támogathassunk, amelyek a társadalmi felelősségvállalást erősítik, legyen szó állatmenhelyekről, vagy konkrét orvosi célok támogatásáról

✅ A helyi ügyek kiemelt támogatása

Kapcsolat

Küldjön üzenetet!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!