Tükrök

Tükrök egyedi méretben és formákban.

Fürdőszobába, előszobába, hálószobába, kerek, négyzet alakú vagy világítással ellátott... Egy jól megválasztott tükör optikailag nagyíthatja a teret és még kellemesebbé teheti otthonunk összképét. 

A Dualglassnál készült tükrök vastagsága a tükör felületétől függően lehet 4, 5 vagy 6 mm. Minél nagyobb a felülete, annál vastagabb tükörre van szükség, hogy torzításmentes klpet kahassunk. Fürdőszobák esetében általában a 4 és 5 mm vastagság elegendő.

A tükrök szélét minden esetben csiszoljuk, amely polírozott élcsiszolás, vagy 10, 20, de akár 30 mm széles fazetta is lehet. A tükör élét „élvédelemmel” látjuk el, ami szabad szemmel nem látható, de védi a tükör foncsorát a fürdőszoba magas páratartalmával szemben.

Mint ahogyan a zuhanykabinok és a korlátok üvegfelületeit, úgy a tükröket is egyedivé tehetjük homokfúvott mintával. A homokfúvott minta segítségével a foncsort is el lehet távolítani, és a tükröt hátulról megvilágítani.

A tükör hátlapjára tükörfűtő fólia is kerülhet, amely elektromosan fűti a tükör hátlapját, ezáltal megakadályozva a páralecsapódást. 

Kérjen egyedi ajánlatot!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!


,