Színes dekorüvegek

Vigyen színt az otthonába színezett dekorüvegeink segítségével! 

A modern lakberendezésben, valamint a külső- és belsőépítészetben csak a képzelet és a kreativitás szabhat határt, hiszen a folyamatosan fejlődő technikai lehetőségek és a legkülönbözőbb anyagok használata megannyi megoldást biztosít mindenki számára. A dekor üveg igen népszerű napjainkban, és többnyire falak, bútorok, oszlopok burkolására és dekoratív felületek létrehozására használják.

A színes, fényes felületek nem csupán esztétikus látványt nyújtanak, de optikailag növelik a teret és a megfelelő világítással csillogó és életteli helyiségeket alkothatunk általuk otthonunkban. A dekor üvegek tisztítása egyszerű és praktikus, továbbá különböző helyiségekben maximálisan megállják a helyüket: előterek, nappali, vizes, párás helyiségek, mint a konyha és a fürdőszoba. A dekor üvegek számos színváltozatban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az otthonához illő burkolatot, dekorációt.

A dekor üvegek esetében az üveg hátlapját festjük, amelyet falra vagy bútorlapra is ragaszthatunk. A festék színét RAL kód alapján határozzuk meg és keverjük ki. Ha konyhai falipanelről van szó, akkor az üveget előbb mindenképpen hőkezeljük..

Kérjen egyedi ajánlatot!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!


,