Járható üvegek és üveglépcsők

Járható üveg és üveglépcső kül-és beltérre

Járható üvegfelületek és üveglépcsők

A különleges üvegmunkák kategóriájának egyik kiemelkedő, figyelemre méltó tagja a járható üvegek csoportja, azon belül is a különféle üvegből készült lépcsők, amelyekkel igazán egyedivé teheti otthonát!

A lépésálló felület több rétegű üvegből készül, amelyből a legkisebb rétegrend is megfelel minden biztonsági követelménynek: 3 db, 8 mm vastag üveget ragasztunk össze, így 26 mm vastagságú üveg felülettel dolgozunk.

Az üveg súlya négyzetméterenként 65 kg, az így nyert felület pedig kb. 100 x 100 cm alapterületű nyílás áthidalására elegendő. Ennél nagyobb fesztávolság esetében már vastagabb üvegeket alkalmazunk, amelynek ezáltal súlya is megnövekszik. súlyt is eredményez.

Fontos, hogy a fogadó szerkezetet - legyen akár fa vagy fém - a megrendelőnek kell biztosítania! A megrendelő kérésére cégünk saját lakatosával egyeztetve a fogadó szerkezet kialakításában is tud segíteni.

A járható üvegeket kül-és beltérre egyaránt használhatjuk. 

Üveglépcső

Napjainkban, irodaházakban, középületekben, magánházakban is gyakori az üveglépcső használata, amely számos módon kivitelezhető a megrendelő igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Az üveglépcső maximálisan biztonságos, az edzett és több rétegben ragasztott biztonsági üvegnek köszönhetően, és az úgynevezett taposóüveg kialakításának eredményeképpen maximálisan jól visel minden terhet, amely a mindennapi igénybevétellel jár. Természetesen a csúszásmentes felületkialakítás is fontos szempont a kivitelezés során.

Az üvegfelület nem csupán biztonságos, de könnyedén tisztítható is, továbbá optikailag térnövelő hatású és a kellő mennyiségű fény áramlását is biztosítja.

Amennyiben járható üveget, üveglépcsőt szeretne, keresse bizalommal a DualGlass csapatát a megadott elérhetőségek egyikén!

Kérjen egyedi ajánlatot!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!


,