Üveg tolóajtók

Praktikus, esztétikus és személyre szabható: ilyen az üvegből készült tolóajtó!

Helytakarékos üvegtolóajtó otthonába vagy irodájába!

Hogy miért érdemes üvegből készült tolóajtót választani fából készült társával szemben? Az elegáns, egyedi megjelenés csak az egyik indok! 

A belsőépítészetben felhasznált üvegfelületek napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a dekoratív, a modern és elegáns megjelenésen kívül számos praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek. Az alábbiakban fel is sorolunk 5 indokot, hogy miért érdemes letennie a voksát az üvegből készült tolóajtók mellett!

  1. A tolóajtók 10 mm vastag, savmart edzett üvegből készülnek, amelyet rozsdamentes tolótárcsával láttunk el, felül a nyílászárót pedig függesztett tolóajtó szettel rögzítettük. Ez a konstrukció garantálja a biztonságos használatot, illetve az akadálymentes környezet kialakítását - nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is!
  2. Biztonságos használatuk mellett modern és esztétikus megjelenést biztosítanak, illetve személyre is szabhatjuk megjelenésüket savmart vagy anyagában színezett üveg, illetve dekorfólia használatával.
  3. Beszerelésük nem igényel bontási munkálatokat. 
  4. Különböző kivitelben rendelhetők, így nagyobb és kisebb lakások vagy irodákban is megállják a helyüket. 
  5. Az üvegből készült ajtó úgy választja el a tereket, hogy közben a fényt átengedi, ezáltal optikailag tágítja és barátságossá teszi a teret. 
  6. Tervezhetőek falba vagy térelválasztó üvegfal részeként is.

Az ajtó általában savmart, edzett biztonsági üvegből készül, amelynek takarítása is egyszerű és gyors, hiszen a szennyeződések könnyedén és maradéktalanul eltávolíthatók a felületről. Ezt a felületet további homokfúvott mintával tehetjük exkluzívabbá. A homokfúvott mintát is kezeléssel látjuk el, így a felülete hasonlatos a gyári savmart üveg felületéhez.

Az ajtók üvege a megrendelő által szabadon választható 8 vagy 10 mm-es vastagságban, illetve a szerelvények kiválasztását is megrendelőnkre bízzuk. 

,