- DualGlass -

Korlátok üvegböl

Cégünk vállalja üvegkorlátokrozsdamentes fémkorlátok, vagy ezek kombinációjának felmérését, gyártását, és helyszíni beszerelését. Árat a helyszín fotója, tervrajza, vagy kézi skicc rajz alapján tudunk adni, akár azonnal, telefonon vagy e-mailen. A helyszínről készült fotó megkönnyíti az árajánlat elkészítését. Amennyiben az üvegkorlátnak egyedi gyártású fémszerkezetre, vagy egyedi korlát elemre van szüksége, kollégáink a helyszíni bejárást követően, műhelyünkben el tudják készíteni a szükséges fém alkatrészt. A gyártásánál rozsdamentes acélt, vagy tüzihorganyzott szénacélt használunk. Üvegkorlát tervezhető franciaerkélyre, teraszokra, lépcsők mellé, orsótérbe is. Cégünk az üvegkorlát minden alkatrészét egyedileg gyártja le, így lehetőség van a tervezők és a megrendelők minden igényének megvalósítására. 10 éves tapasztalattal, több hotel, családi ház és külföldi társasház referenciával a hátunk mögött, a legjobb minőségben és kedvező árakkal várjuk árajánlatkérését.

Az üvegkorlátok jellemző tulajdonsága a rendkívül szép esztétikai megjelenés mellett a hosszú élettartam, és a könnyű tisztíthatóság. Azonban a biztonság az üvegkorlátok tekintetében, kiemelkedő fontosságú szempont! Ezen kívül az üveg fokozattan ellenáll a korróziónak. Bátran használhatjuk kül- és beltérben egyaránt.

Az üvegkorlát készülhet edzett vagy ragasztott biztonsági üvegből, esetleg a kettő kombinációjából. Korlát esetében kizárólag ragasztott biztonsági üveget használunk, amely a mechanikai sérülések hatására ugyan összetörhet, de nem esik szét, így nem lehet rajta- “átesni”. Jellemzően 8+8 vagy 10+10 mm-es rétegrenddel.

A víztiszta kivitel mellett elérhető alacsony vastartalmú (Optiwhite, Low-Iron Lux-Clear, stb.) üveg is, és kérhető rá minta vagy bármilyen dekoráció, esetleg savmart üvegből is készíthető. Akár a két üveg közötti fólia is lehet matt, nem átlátszó. Anyagában színezett üvegekből (Parsol) a bronz, szürke és zöld üveg elérhetőek.

A helyszíntől és a rögzíthetőségtől függően többfajta megoldás is lehetséges, melyek közül a leggyakoribbak:

 

Az alábbi üvegkorlátokra vagy rozsdamentes acél korlátokra talál referenciát a lenti galériában:

  • 8+8 edzett (előfeszített) ragasztott üvegkorlát, rozsdamenetes acélból készült, 50 mm átmérőjű korongokkal rögzítve
  • 8+8 edzett (előfeszített) ragasztott matt fóliás üvegkorlát, rozsdamentes acél korongokkal, vagy u-profilos rögzítéssel, kültérben és beltérben
  • Egyedi gyártású, rozsdamentes acél fémoszlopok (40x40 mm) közötti, 5+5 vagy 6+6 edzett, laminált biztonsági üvegkorlát
  • Egyedi gyártású, szálcsiszolt, rozsdamentes, pálcás, acélkorlát
  • Fenti üvegkorlátok kombinációját, akár lépcső mellé, orsótérben beépítve

Többfajta megoldás is lehetséges, a fentiekben csak felsoroltuk az általunk leggyakrabban használtakat.

Kérjen ajánlatot üvegkorlátra!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek! Zuhanykabinra azonnali ajánlatott tudnak kapni ide kattintva, a kiválasztott tipus és kivitel után.

Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni! Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Név
E-mail
Tárgy
Telefonszám
Milyen tipusú üvegkorlát?
Hány folyóméter az építendő üvegkorlát?
Lépcső melletti vagy egyenes vagy mindkettő?
Beépítés helye és irányítószám!

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A