- DualGlass -

Kérjen árajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Egyedi sarok zuhanakabinok, zuhanyajtók, zuhanyfalak és kádparavánok széles választéka elérhet a DualGlass kínálatában, amelyekre Ön is kérhet azonnali árajánlatot.

Kattintson a kívánt zuhanykabin típusra az alábbi ikonok közül, és töltse ki űrlapunkat a szükséges adatokkal. A kitöltés csupán pár percet vesz igénybe, ami után szinte azonnal megkapja árajánlatunkat!
Az ajánlatban szereplő árak tájékoztatásul szolgálnak. Amennyiben úgy dönt, hogy inkább e-mailben szeretne árajánlatot kérni a DualGlass csapatától, azt az oldal alján lévő kapcsolati űrlap kitöltésével is megteheti.

Zuhanyajtók

Amennyiben lehetősége nyílik két fal közé építnei zuhanykabinját, úgy az üvegől készült zuhanyajtó telepítése lehet a legegyszerűbb és legkedvezőbb árú megoldás.

Sarok zuhanykabinok

A sarokba építhető zuhanykabinok esetében a fix üveghez záródó, falra szerelt üvegajtó telepítése a legmegfelelőbb megoldás, amely még kisebb méretű fürdőszobákban is kényelmesen elférhet.

Zuhanyfalak

A zuhanyfal kiépítésének előnye, hogy viszonylag kevés szerelvény felhasználásával, aránylag alacsony költséggel, igen látványos és elegáns zuhany tervezhető.

Kádparavánok

Kádunkból gyorsan zuhanyfülke válhat, ha a kád szélére egy falra rögzített, akár nyitgató üvegparavánt helyezünk.

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A