A kétrészes zuhanyajtó

A zuhanyajtó (zuhanykabin ajtó) a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.

A zuhanyajtó (zuhanykabin ajtó) a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.

Ha a sima egyrészes ajtó helyhiány miatt nem férne el (törölközőszárító, radiátor stb.), vagy már túl széles lenne (több mint 90 cm!), akkor javasolt a megosztása egy keskenyebb fix üvegre és egy ajtóra.

Zuhanyajtó A3

Általában 60-90 cm szélességben készülnek, ennél szélesebb ajtó már nem javasolt, mivel túl nagy igénybevételnek tenné ki a pántokat.

A fix üvegnek minimum 20 cm szélesség javasolt, az ajtónak pedig 55-60 cm, de ezek az arányok a helytől és az igényektől függően természetesen változhatnak.

Ennél a típusnál az ajtó a fix elemhez rögzített két darab pántról nyílik.

Amire a zuhanyajtók beépítése előtt oda kell figyelni: mivel az ajtót 90 fokig kinyitjuk, így a megmaradó helyen már nem tudunk semmit sem elhelyezni a zuhanykabin rendeltetésszerű használata esetén.

Az ajtók alapesetben PVC vízzáróval záródnak a falhoz. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profilt szerelünk, ez garantálja a pontos és jó záródást.

Zuhanykabinjaink és zuhanyajtóink minden esetben edzett biztonsági üvegből készülnek, ez az üvegfajta a gyártása során egy olyan keménységet kap, ami ellenállóvá teszi az üveget, a használata során fellépő külső behatásokkal szemben.

Egyedi zuhanykabinjaink mindig az Ön igényei alapján ,egyedi méretben és formában gyártjuk le és építjük Választható szerelvények:fényes króm vagy szálcsiszolt.

Keressen minket elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére.