Az egyedi zuhanykabinok

Az egyedi zuhanykabinok megrendelésénél munkatársaink nagy szakértelemmel, tapasztalattal és számtalan referenciával állnak az Önök rendelkezésére.

Az egyedi zuhanykabinok megrendelésénél munkatársaink nagy szakértelemmel, tapasztalattal és számtalan referenciával állnak az Önök rendelkezésére.Az üveg minden tekintetben praktikusabb választás, mivel növeli a teret.

Sarok tusolókabin megoldásról akkor beszélünk, ha két fal által határolt területen kerül kialakításra a zuhanyzó. A legegyszerűbb megoldás, ha a fix üvegfalra záródik a túloldali  falra szerelt üvegajtó, ahol a két üveg közötti vízzárást egy műanyag mágneses vízzáró profil biztosítja.

Legkisebb javasolt méret: 80 x80 cm

Egyedi forma készítésére is van lehetőség, amennyiben a helyünk engedi.

A keret nélküli zuhanykabinjaink 8 mm vastag edzett üvegből készülnek, de igény szerint választható savmart vagy akár homokfújt mintával is.

A különböző megoldásoknál igazodhatunk a zuhanytálca formájához és méretéhez, de zuhanytálca nélkül is kialakítható.  A tálca nélküli kialakításnál törekednünk kell arra, hogy a burkolóanyag biztosítsa a lefolyóhoz való lejtést, illetve ebben az esetben célszerű szilikonküszöb alkalmazása, ami gátolja, hogy a víz kifolyhasson az üvegfal illetve a zuhanyajtó alatt.

Egyedi méretre készített zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal és kádparaván gyártását és kivitelezését bízza szakembereinkre és kérje ingyenes árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén.

Minden kabinunk egyedi gyártásban készül és szakszerűen kerül átadásra!

 

Egyedi zuhanykabin 2.

Egyedi zuhanykabin 2.

Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin