Az egyedi zuhanykabinokról általában

Sokan vettek már keretes, gyorsan szerelhető széria méretű zuhanykabint, amelyek sokáig az egyetlen megoldást jelentették a zuhanyzásra. Jó esetben a panel már nem műanyagból, hanem üvegből készült. Pár év múlva a kosz megült a szélek […]

Sokan vettek már keretes, gyorsan szerelhető széria méretű zuhanykabint, amelyek sokáig az egyetlen megoldást jelentették a zuhanyzásra. Jó esetben a panel már nem műanyagból, hanem üvegből készült. Pár év múlva a kosz megült a széleken, esetleg a görgő megadta magát. Ilyenkor vagy veszünk egy komplett új zuhanyt, vagy pedig építtetünk valakivel egy egyedi zuhanykabint.

Rég elmúltak azok az idők, amikor az egyedileg gyártott zuhanykabinok ára a fellegekben jártak. Mára már jó minőségű szerelvényekkel is a középkategóriát célozzák a gyártók.

Egyedi építésű kabinnal mindig a helyszíni méretvétellel kezdünk. Az üveg keret nélküli, min. 8 mm vastagságú. Az üvegek rögzítéséhez használt elemek, zsanérok és fogantyúk olyanok, mint a Lego. Szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A szerelvények felülete lehet: fényes, szálcsiszolt, antikolt, vagy matt, akár színes is. Az üvegeknél sokáig csak átlátszó vagy savmart opció létezett, esetleg homokfúvott mintával dekorálva. Az alacsony vastartalmú – ezért teljesen tiszta – üvegek, a fehér és modern fürdőszobák elengedhetetlen kellékeivé váltak. A vízlepergetés élettartama is pár hétről akár 1 évre is növekedhet a különböző utólagos kezeléseknek hála. Cégünk elsőként vezette be Magyarországon azt a kemény bevonatos vízlepergető felülettel ellátott üveget, amelynél a vízlepergetés állandó, és a felületet nem kell megújítani.

Tervezzen velünk, ha zuhanykabinra van szüksége!

Kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!

egyedi zuhanykabin

 

egyedi zuhanykabin

egyedi zuhanykabin

 

egyedi zuhanykabin