Az üveg tolóajtós zuhanykabin előnyei!

Miért érdemes üveg tolóajtós zuhanykabint választani? 

Miért érdemes üveg tolóajtós zuhanykabint választani? Egyedi tervezésének köszönhetően az Ön saját elképzelését valósíthatja meg úgy, hogy az elegancia stílusosság is társul mellé. Az üveg tolóajtós megoldás azért is praktikus, mert kinyitásakor nem foglal helyet, így kisebb fürdőszoba helyiségben is alkalmazható, vagy akár radiátorok mosdók mellé is tervezhető, beépíthető.

Egy, illetve két fix üveges tolóajtós kabin közül választhatnak, akár sarokkabinos megoldásban is.  Az üveg tolóajtós kabinok pontmegfogásos eljárással kerülnek rögzítésre, amivel a kiálló fém elemeket, csökkentve a baleset veszélyét és egyben a könnyebb tisztíthatóságot is eredményezi. 10mm vastag üvegfalaknak köszönhetően strapabíróak, illetve a szerelvények rozsdamentes anyagból készülnek. Az ajtó és az üvegfalak átfedése garantálja a vízzárást.

Ha Ön arra a döntésre jutott, hogy ilyen eljárással szeretné stílusosabbá tenni fürdőszobáját, ne habozzon, keressen fel minket bátran és forduljon tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!