Fekete, belapozható kádparaván és zuhanykabin

Ügyfelünk ajánlatkérése 2022. márciusában egy fekete, matt fémelemekből álló, kétrészes, belapozható kád- és zuhanyparaván elkészítésére és beépítésére érkezett.

Ügyfelünk ajánlatkérése 2022. márciusában egy fekete, matt fémelemekből álló, kétrészes, belapozható kád- és zuhanyparaván elkészítésére és beépítésére érkezett.
A helyszíni bejárást végző szakértőnk az előzetes felmérés után megállapította, hogy a végleges felmérés elvégzése a kész burkolat hiánya miatt csak májusban lesz lehetséges.

Májusban, a burkolat elkészülte után megejtettük a pontos felmérést, és az ügyfél kérésére az alábbiakat gyártottuk és telepítettük: 

  • Három részes, belapozható kádparaván készült, 101,2 x 160 cm befoglaló méretben, 20 cm fix üveg + 40-40 cm arányban elosztott, belapozható ajtókkal
  • A kádparavánt íves gombbal, átlátszó üveggel és fekete szerelvényekkel láttuk el
  • Négy részes, szintén belapozható ajtókkal készült zuhanykabint is készítettünk az ajánlatban megegyezettek szerint, 83,8 + 77,6 x 200 cm méretben
  • A kabint íves gombbal, felső rögzítéssel, 41,9+41,9 cm-es ajtókkal + 30 cm széles jobbos, befelé nyíló ajtóval és Dual 60 D típusú szerelvénnyel láttuk el, valamint egyedileg szintereztük feketére 

Fontos megjegyezni, hogyha egy zuhanykabin sok kis elemből áll, akkor nagyobb az esélye annak, hogy a víz szabad utat találva magának kifolyik, ezzel eláztatva a fürdőszobát. Az aljzat nem megfelelő lejtése ebben az esetben sem segítette volna munkánkat, ezért szükség volt egy akril küszöb felhelyezésére is.


p3_fekete_egyedi_kadparavan_belapozhato_8_mm_edzett_uveg_dualglass_1


s8_fekete_egyedi_zuhanykabin _8_mm_edzett_uveg _nyilo_ajtoval_dualglass_1