Egyedi zuhanyfalak gyártása az Ön igényei szerint!

Egyedi zuhanyfalak gyártása egyenesen az Ön fürdőszobájába! Kiváló minőség, kedvező ár, rövid határidő!

Egyedi zuhanyfalak gyártása egyenesen az Ön fürdőszobájába! Kiváló minőség, kedvező ár, rövid határidő!

Az egyedi zuhanyfalra abban az esetben van szükség, ha a fürdőszoba adottságai nem átlagosak, illetve, ha a lakás tulajdonosa valami különlegesre vágyik. Nem kell azonban egy horribilis árú luxustermékre gondolni, hiszen egy egyedi zuhanyfal gyártása nem emészt fel hatalmas összegeket, és különösebben nem terheli le az azt készítő cég munkatársait sem, így az ára is kedvező.

Az egyedi zuhanyfal tulajdonképpen egyetlen üvegtábla, amelyet a falhoz és a padlóhoz rögzítenek az erre tervezett, speciális szerelvényekkel. Ajtaja nincs, tehát anyagköltségét tekintve gyakorlatilag minimális összegbe kerül, az üvegtábla levágása, az élek eldolgozása és a beszerelés jelenti a munkadíj alapját, ezen felül pedig még ott a szállítási költség. Ha ezeket összeadjuk, akkor egy meglepően alacsony összeg jön ki végösszegnek, amely az esetleges extrákkal emelhető meg; ezek lehetnek a felület kezelése, az esetlegesen megrendelt mintázat, vagy egy extra merevítő elem.

Ebből pedig levonható a következtetés, hogy az egyedi zuhanyfal gyártása és beszerelése kifejezetten olcsó megoldás, ha stílusos és esztétikus zuhanyzási lehetőséget szeretnénk kialakítani a fürdőszobánkban. Egy egyedi zuhanyfalat tulajdonképpen bárki megengedhet magának, csupán arra kell figyelmet, időt és pénzt áldozni, hogy kialakítsuk az alapokat, vagyis a lefolyót és a csaptelepet. Ez persze már jóval nagyobb költség, ám egy fürdőszoba teljes felújításába, illetve alapoktól való felépítésébe bele lehet kalkulálni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az egyedi zuhanyfalak gyártásának lehetősége, tekintse meg referenciáinkat, tervezze meg fürdőszobáját, és amint eljött az egyedi zuhanyfal beépítésének ideje, keressen fel bennünket! Megrendelését követően rövid időn belül legyártjuk új és egyedi zuhanyfalát, majd kiszállítjuk, és a beszerelést is ránk bízhatja!

Ha kérdése lenne az egyedi zuhanyfalakkal kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!