Egyedi zuhanykabin kádra ültetve.

Egyedi zuhanykabin készíthető, akár kádra ültetve, vagy parapet falas csatlakozással is.

Egyedi zuhanykabin készíthető, akár kádra ültetve, vagy parapet falas csatlakozással is. Ebben az esetben, hogy az ajtó záródását megoldjuk, a parapet üvegre merőlegesen, egy kis fix üveget helyezünk el, amit kb. 1 cm-re nagyobbra hagyunk a parapet szélétől, hogy a mágnes könnyedén felhelyezhető legyen, és ezáltal a mágneses záródás biztonságosan megoldható. Referenciánk esetében, mivel az ajtó az épített falról nyílik és az a teherviselő, a felső kimerevítés az üveg tetején elhagyható, ezáltal egy minimál stílusú zuhanykabint kapunk, melyben minden zuhanyzás üde felfrissülést nyújt.

 

 

Kompromisszum nélkül kis fürdőszobában is: kádra ültetett zuhanykabin

Családon belül is sokszor eltérnek az igények a tisztálkodással kapcsolatban. Van, aki ragaszkodik hozzá, hogy egy forró kád vízben pihenhessen, van, aki pedig a zuhanyzás frissítő hatásáról nem szeretne lemondani. A gond akkor keletezik, amikor egyik fél sem hajlandó kompromisszumra, a fürdőszoba pedig kicsi. Ilyenkor a megoldás a kádra ültetett zuhanykabin!

A kádra ültetett zuhanykabinnal sokszor éppen elég helyet spórolhatunk ahhoz, hogy mindenki a neki tetsző tisztálkodási formát választhassa. Sokszor csak néhány centi hiányzik ahhoz, hogy a kád mellé beférjen még egy zuhanyfülke is, vagy pedig csak olyan picit tudnánk elhelyezni, aminek már nincs értelme. Ilyenkor a kád rövidebbik oldalát kihasználva nyerünk annyi helyet, hogy minden kényelmesen elférjen. A kádra ültetett zuhanykabin nem rendelkezik hátránnyal hagyományos társaihoz képest, praktikus és dekoratív megoldás.

Ha szeretne többet megtudni a lehetőségekről, és érdeklődne a kádra ültetett zuhanykabinnal kapcsolatban, a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal!