Háromrészes kádparaván kockás dekorral

Mindenki szeret egy kád forró vízben lazítani, de idő nem mindig van rá, ilyenkor marad a gyors zuhanyzás.

Mindenki szeret egy kád forró vízben lazítani, de idő nem mindig van rá, ilyenkor marad a gyors zuhanyzás. És a takarítás, mert ugye bármilyen óvatos is az ember, a víz egy része biztosan a kád előtt fog állni. De nem kell rögtön kidobni a kádat, és zuhanykabint építtetni (habár mi csak örülünk neki), erre a legjobb megoldás egy kádparaván!

Háromrészes kádparaván kockás dekorral

Háromrészes kádparaván kockás dekorral

A kád méretétől és elhelyezésétől függően több elrendezés is lehetséges. A képen látható kádparaván három részből áll: két fix üvegből, és az egyik fix üvegről nyíló "ajtóból". Az egyik fix üveg a falhoz van rögzítve 2 db kis fix megfogóval, a másik pedig ehhez csatlakozik 90 fokban 2 db üveg-üveg rögzítő segítségével. Az ajtó pedig az utóbbi fix üvegről nyílik 2 db nem rugós zsanérral. Mivel a kádhoz közvetlenül nem lehet rögzíteni, ezért a két fix üveget felül cső merevíti ki, hogy biztosan ne "mozogjanak".

A kádparaván 8 mm-es átlátszó, edzett üvegből készült, fényes króm szerelvényeket használtunk hozzá.

A vevő kérésére - és dekorosunk örömére - egy kockás homokfújt dekoráció is került az üvegekre, és így lett igazán egyedi a kádparaván.

A kádparavánok magasságát általában 160 cm körül szokták megadni, de ha lehet akkor ahogy a képen is látszik, a csempe/burkolt felület tetejéig méretezzük, így sokkal esztétikusabb látványt nyújt.