Keret nélküli egyedi zuhanykabin

Keret nélküli zuhanykabin,egyedi kivitelezésben.

Keret nélküli, egyedi kivitelezéssel készült , matt hatású, savmart zuhanykabin. Pontmegfogással van rögzítve. Szép, modern környezetben.
 

Modern és ízléses megoldás a fürdőben? Keret nélküli egyedi zuhanykabin a válasz!

dualglass.hu_1.18szeptA fürdőszoba legalább olyan meghatározó helyiség az ingatlan szempontjából, akárcsak a konyha vagy a nappali, ezért a kialakítását nem lehet a véletlenre bízni. Szerencsére e téren van miből válogatni, vagyis rendelkezésre állnak olyan berendezések és szaniteráruk, amelyek felhasználásával ízléses és igényesen berendezett fürdőszobát lehet kialakítani. Ha Ön kedveli a különleges megoldásokat, és valóban látványos összképre vágyik fürdőszobájával kapcsolatban, döntsön a keret nélküli egyedi zuhanykabin mellett!

A keret nélküli egyedi zuhanykabinok légies megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának, stílusukat tekintve pedig teljes mértékben a modern irányzatot erősítik. A zuhanykabin keretek karbantartása és tisztítása sokak számára problémát jelent, azonban a modern fürdőberendezéssel ezeket a bonyodalmakat el lehet felejteni! A keret nélküli egyedi zuhanykabinok rögzítéséről üvegszerelvények gondoskodnak, melyek nagy ellenállóképességgel rendelkeznek, ráadásul tisztításuk sem jelenthet gondot, így mindig tökéletesen karban lehet tartani a fürdőberendezést.

Tapasztalja meg Ön is a keret nélküli egyedi zuhanykabinok előnyeit, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!