Luxclear Protect – Hogy zohanyzója csillógó maradjon!

Ha elege van az állandó vízkő foltokból az üvegen és szeretné, hogy a fürdőszobája gyönyörű csillógó maradjon, akkor vállassza a Luxclear Protect üveget, jövőbeli zuhyankabinjához!

A Luxclear Protect egy olyan víztiszta üveg, melyet kifejezetten zuhanykabinok és zuhanyfalak gyártására fejlesztettek ki és amelynek egyik oldalán egy láthatatlan keménybevonat van. Ez a speciális réteg, védelmet nyújt a vízkő ellen és az öregedésből adódó fehéres lerakódás ellen az üveg felületén. Szemben az utólag kezelt termékekkel, a Luxclear Protect bevonat egybeolvad az üveggel és állandó védelmet jelent az üveg felületén megjelenő párásodás és megfakulás ellen. További előnyt jelent, hogy nem igényel speciális tisztítást vagy feldolgozást, szemben a normál üveggel. A Luxclear Protect üveggel a zuhanyzó hosszú életű és csillogó marad.
 

Öregedési teszt klíma kamrában:

A Luxclear Protect és a hagyományos színtelen floatüveg mintákat 14 napra klíma kamrába helyezték. A nedvességet a helyiségben 98 %-nál magasabban tartották. A hőingadozás 25 °C-ról 45 °C-ra változott 30 perc alatt, majd 45 °C-ról 55 °C-ra 1 óra alatt, majd újból vissza 45°C-ra 1 óra alatt. Ezt a ciklust 11 alkalommal ismételték meg. Ezek után a hőmérséklet visszaállt 25 °C-ra fél óra alatt.

 


Normál clear float                                                                                Luxclear Protect

normal_clear_float                                                     lux_clear_protect

Látható korrózió                                                                                   Nincs korrózió

 

 

 

 

Tudta?

 

 

 

Mivel az üveg homokból készül, ezért nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot. Amikor a víz kapcsolatba lép a nátriummal, akkor az folyamatosan rongálja az üveg felületét, egy jellegzetes fehéres megjelenést (a korrózió miatt) adva neki, melyet eltávolítani nem lehetséges. A Luxclear Protect, a láthatatlan bevonat védelmet jelent az üvegnek a korrózió ellen.