Megoldás kis fürdőszobára is

A legtöbb lakásban a fürdőszobára szánnak a legkevesebb helyet építőik.

A legtöbb lakásban a fürdőszobára szánnak a legkevesebb helyet építőik. Különösen igaz ez a régebbi típusú lakásokra, a panellakásokra, ahol egyébként is kis alapterületre kellett bezsúfolni minden szükséges helyiséget. Ilyen esetekben a fürdőszoba rovására mehet végbe a területkurtítás.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ilyen típusú lakások ne lehetnének ugyanolyan összkomfortosak, kényelmesek és minden korszerű eszközzel felszereltek, mint modern társaik.

A megoldás az okos elrendezésben rejlik, megfűszerezve egy csipetnyi kreativitással és korszerű berendezések felhasználásával.

Gondolt már arra, hogy lecseréli az ormótlan kádat, és modern zuhanykabinnal szereli fel a kisméretű fürdőjét? Ez a döntés több szempontból is előnyös. A zuhanykabin ma már egyedi kivitelezéssel a fürdő stílusához igazítható, így a lehető legkevesebb helyet foglalja el, és sokkal energiatakarékosabb is, mint a fürdőkád használata. Ráadásul, ha tolóajtós zuhanykabint választ, az ajtó nyitáskor sem foglal helyet.

Válasszon egyedi zuhanykabint fürdőjébe és alakítsa igényeihez a helyiséget. Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen profi segítséget!

dualglass.hu