Milyen zuhanykabint válasszunk?

Amikor új otthonunkat alakítgatjuk, fontos a fürdőszoba megfelelő kialakítása. 

Amikor új otthonunkat alakítgatjuk, fontos a fürdőszoba megfelelő kialakítása. A fürdőben rendkívül sok időt töltünk, hiszen a tisztálkodás alapvető része életünknek. Nem mindegy tehát, hogy milyen fürdési lehetőséget választunk.

Ha eldöntöttük, hogy zuhanyt szeretnénk, akkor érdemes kicsit jobban beleásni magunkat a zuhanykabinok világába. A zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy szűkös helyeken is elférnek, és változatos a kialakításuk. Az első lényeges szempont, a kabin anyagának kiválasztása. Érdemes műanyag, vagy üveg zuhanykabin mellett döntenünk. Az üvegkabin ugyan drágább, de tartósabb, mint műanyagból készült társai.

Az ajtónyitás módja is különböző lehet, élhetünk a hagyományosan nyitható, vagy a görgős megoldással is, a hely adottságaitól függően. Kisebb fürdőszoba esetén a görgős sarokzuhany megfelelő választás lehet.

Ha extra kényeztetésre vágyunk zuhanyzás közben, válasszunk hidromasszázs vagy gőzkabint. Tisztíthatóság szempontjából az üvegből készült kabin a jobb választás, mert a műanyag hamarabb besárgulhat, a szilikon illesztés pedig meggyengülhet.

Ha Ön is szeretné megtalálni a legmegfelelőbb egyedi zuhanykabint igényeihez, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk a választásban, és a kivitelezésben is. Akciós zuhanykabinjainkkal Ön is jól jár. Tegye fürdőszobáját az egyik kedvenc helyévé a lakásban.

dualglass.hu