Nyíló üvegajtó egyedi szempontok alapján

nyíló üvegajtó egyedi gyártásban is készülhet, akár az Ön fürdőszobájába is! A zuhanykabinokból szinte már minden fürdőszobában találunk egyet-egyet. Az ilyen típusú szaniterek azért olyan elterjedtek, mert helytakarékosak. 

nyíló üvegajtó egyedi gyártásban is készülhet, akár az Ön fürdőszobájába is! A zuhanykabinokból szinte már minden fürdőszobában találunk egyet-egyet. Az ilyen típusú szaniterek azért olyan elterjedtek, mert helytakarékosak. A kádaknak is megvannak a maguk előnyei, például nagyszerű habfürdőnek tudnak helyet adni, viszont a fürdőszoba területéből túl sokat vesznek el. A kisebb fürdőkben egyértelműen a zuhanykabin jelenti a megfontolt választást, de ahol a tér engedi, ott akár kád és zuhanykabin is elfér egyszerre, a lakók pedig kedvük szerint választhatnak a szaniterek közül, ha fürdésről, zuhanyzásról van szó.

A zuhanykabinra visszatérve, több modell közül válogathatnak az érdeklődők, lehet egy kabin zárt vagy nyitott, sarokba illesztett vagy több személyes, standard vagy pedig egyedi igényekhez tervezett szaniter. Egy zuhanykabinnak lehet toló ajtaja vagy lehet nyíló üvegajtós is. Nem csak a szaniter készülhet megrendelésre, vele együtt a nyíló üvegajtó gyártását is meg tudja rendelni a vásárló.

A nyíló üvegajtóról azt gondolhatja a laikus, hogy nincs túl sok tervezni való rajta, hiszen egyik ajtó olyan, mint a másik. Ez természetesen ebben a formában nem igaz, mert vannak olyan fürdőszobák és olyan zuhanykabinok, amik nem az átlagos kategóriába sorolhatóak. Ha Ön sem boltból szeretné berendezni a saját fürdőszobáját, akkor javasoljuk, hogy forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen a mi vállalkozásunktól nyíló üvegajtót!

A nyíló üvegajtónak a gyártását minden esetben megelőzi egy előzetes egyeztetés a megrendelővel arról, hogy milyen ajtót képzelt el. A szakemberek a helyszínt és felmérik és mérlegelik a lehetőségeket, javaslatot tesznek arra, hogy milyen nyíló üvegajtó lenne a legjobb megoldás. A  végleges döntéshez méretet vesznek és összeállítják a terveket. A gyártás meghatározott időn belül elkészül, a kész nyíló üvegajtót kiszállítjuk a helyszínre, ahol a szakemberek beszerelik. Ilyen egyszerű! A kérdéseivel forduljon hozzánk, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!