Tetőtéri keret nélküli zuhanykabin

Tetőtérben is építhetünk egyedi méretre készített, keret nélküli zuhanykabint.

Tetőtérben is építhetünk egyedi méretre készített, keret nélküli zuhanykabint. Ilyenkor a kollégáink sablont készítenek, és az edzett 8 mm-es üveg a tető síkját pontosan követi. Az ajtó záródását fekete vagy fehér mágneses vízzáró biztosítja

 

A tetőtérben helyezkedik el a fürdőszoba?              

dualglass.hu_2.18junLéteznek olyan kialakítások az ingatlanon belül és kívül is, amikor a tulajdonosok kénytelenek a már meglévő szerkezetekhez alkalmazkodni, mivel egy átépítés igencsak költséges lenne. Gyakran előfordul, hogy a tetőtér nem igazán hagy teret a különböző bútoroknak és berendezéseknek, ezért a tető elhelyezkedéséhez szükséges alakítani mindezeket. Ha Önnek a zuhanykabinnal gyűlt meg a baja a tetőtér miatt, nem kell előnytelen megoldásokba bonyolódnia ezzel kapcsolatban, ugyanis keret nélküli zuhanykabinjainkkal látványos és ízléses beépítési megoldást kaphat.

A keret nélküli zuhanykabinok lehetővé teszik a tökéletes illesztést a tetőtérben elhelyezkedő fürdőberendezések esetében is, ugyanis az üveg tökéletesen követi a tetőtér vonalát, ami ráadásul nem csak praktikus, hanem sokkal látványosabb, mint a hagyományos zuhanykabinok. A keret nélküli zuhanykabinok tartós megoldást biztosítanak a tetőtéri fürdőszobákban, ráadásul nekik köszönhetően minden négyzetméter kihasználásra kerül.

Tapasztalja meg Ön is termékeink előnyeit, szerezze be őket kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!