Tudnivalók az akadálymentesített zuhanykabinokról

Az akadálymentesített fürdőszobák kialakítása nem csak a magánlakásokban lehet speciális igény, de óvodákban, iskolákban, kórházakban és egyéb közösségi helyeken is fontos lehet a meglétük!

Az akadálymentesített fürdőszobák kialakítása nem csak a magánlakásokban lehet speciális igény, de óvodákban, iskolákban, kórházakban és egyéb közösségi helyeken is fontos lehet a meglétük! Mozgássérülteknek, időseknek, gyerekeknek is nagy segítséget jelent egy olyan zuhanykabin, vécé, vagy mosdó, amit egyszerűen, könnyen, és főleg balesetmentesen használhatnak!

Az akadálymentesített zuhanykabin alapvető tulajdonsága, hogy nincs pereme, a zuhanytálca hiányzik, és egy szinten helyezkedik el a padlóval, ami megkönnyíti a belépést, a közlekedést. Emellett a zuhanykabint el kell látni olyan kiegészítőkkel is, amik biztosítják a csúszásmentes felületeket, ezen kívül megfelelő számú, stabil fogódzót nyújtó kapaszkodóra is szükség van! Egy akadálymentesített zuhanykabin ráadásul általában nagyobb, mint egy hagyományos zuhanykabin, hiszen adott esetben be kell férnie a kerekesszéknek is!

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe tapasztalatunkat és szolgáltatásainkat akadálymentesített fürdőszoba kialakításával kapcsolatban!