Zuhanyajtó, olcsó megoldás zuhanykabin helyett!

A zuhanyajtó a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás. Általában 60-90 cm szélességben készülnek, ennél szélesebb ajtó már nem javasolt, mivel túl nagy igénybevételnek tenné ki a pántokat.

A zuhanyajtó a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.

Általában 60-90 cm szélességben készülnek, ennél szélesebb ajtó már nem javasolt, mivel túl nagy igénybevételnek tenné ki a pántokat.

 

zuhanyajtó

Ha a sima egyrészes ajtó helyhiány miatt nem férne el (törölközőszárító, radiátor stb.), vagy már túl széles lenne (több mint 90 cm!), akkor javasolt a megosztása egy keskenyebb fix üvegre és egy ajtóra.

A fix üvegnek minimum 20 cm szélesség javasolt, az ajtónak pedig 55-60 cm, de ezek az arányok a helytől és az igényektől függően természetesen változhatnak.

Amire a zuhanyajtók beépítése előtt oda kell figyelni: mivel az ajtót 90 fokig kinyitjuk, így a megmaradó helyen már nem tudunk semmit sem elhelyezni a zuhanykabin rendeltetésszerű használata esetén.

Az ajtók alapesetben PVC vízzáróval záródnak a falhoz. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profilt szerelünk, ez garantálja a pontos és jó záródást.

Zuhanykabinjaink és zuhanyajtóink minden esetben 8 mm vastag, keret nélküli, edzett biztonsági üvegből készülnek, ez az üvegfajta a gyártása során egy olyan keménységet kap, ami ellenállóvá teszi az üveget, a használata során fellépő külső behatásokkal szemben.

Maga az üveg felülete többféle is lehet, például festett, sima, anyagában mintás. Az üveg zuhanyfal vastagsága attól függ, hogy az üveg önmagában az oldalfalat, ajtót képezi, vagy pedig keretbe van építve.

Egyedi zuhanykabinjaink mindig az Ön igényei alapján ,egyedi méretben és formában gyártjuk le és építjük Választható szerelvények:fényes króm vagy szálcsiszolt.

Keressen minket elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére.