A Mala Garden harmadik ütemének belső munkálatai

A Mala Gardenben telepített üvegkorlátok mellett, a hotel építési munkálatainak harmadik ütemében a belső tér üvegfelületeit is a DualGlass csapata készítette. 

 

 

Korábbi cikkünkben már bemutattuk a Mala Gardenben általunk telepített üvegkorlátokat, most a hotel belső terében végzett munkálatainkról szeretnénk szót ejteni.

Az építkezés harmadik ütemében 21 db üvegterméket építettünk be: fix zuhanyfalakat (alul-felül szerelő sínbe építve), kétrészes zuhanyajtókat, térelválasztó üvegfalakat és zuhanykabinokat.

A zuhanyajtók magasságát általában 200-220 cm-ig határozzuk meg, azonban egyedi kérésre magasabb üvegek legyártása és beépítése is megoldható. Az olyan speciális esetekben, amikor a megrendelő kérésére nagyobb üveget gyártunk, különös figyelmet fordítunk a megfogatásra és a megfelelő rögzítésre. 

A Mala Garden zuhanyajtajainak mérete 190 x 255 cm, amelyek egy 100 cm széles, fix üvegfalból és 90 x 255 cm-es ajtóból állnak. Az ajtó biztonságos rögzítését felül 3 zsanér segítségével oldottuk meg. Egy szálloda esetében a zuhanyajtók használata mindennapos (akár többszöri), ezért az ajtók biztonságos igénybevétele érdekében, valamint a fürdőszobában adott paraméterek miatt volt szükség erre a megoldásra.

mala_garden_egyedi_belso_uveg_mutargyak_zuhanykabin_terelvalaszto_furdoszoba_hotelszoba_3

mala_garden_egyedi_belso_uveg_mutargyak_zuhanykabin_terelvalaszto_furdoszoba_hotelszoba_2

mala_garden_egyedi_belso_uveg_mutargyak_zuhanykabin_terelvalaszto_furdoszoba_hotelszoba_1

mala_garden_egyedi_belso_uveg_mutargyak_zuhanykabin_terelvalaszto_furdoszoba_hotelszoba_4