Járható üveg az ön otthonában is!

A járható üveg kezd része lenni az otthoni belsőépítészetnek is, és már nem csak a plázák és óriási irodaházak, épületek kiváltságai. 

A járható üveg kezd része lenni az otthoni belsőépítészetnek is, és már nem csak a plázák és óriási irodaházak, épületek kiváltságai.

Lépésálló azaz "járható" üvegek több rétegű üvegből készülnek.

A legkisebb rétegrend, amely már minden biztonsági követelménynek megfelel: 8+8+8 mm, összesen 26 mm vastag. Elkészítésénél 3 db 8 mm vastag üveget ragasztanak össze.

Az így nyert három rétegű üveg egy kb. 100 x 100 cm alapterületű nyílás áthidalására elegendő. Ennél nagyobb fesztávolságnál már vastagabb üvegeket alkalmazunk, vagy érdemes megfontolni a felület több részre osztását is ( egy négyzetméter 8+8+8 mm vastag üveg súlya már 65 kg!)

Járható üvegek egyaránt elhelyezhetőek kül- és beltérben is. Beltérben nem szükséges, de kültérben mindig edzett üveget használunk.

A fogadó szerkezet lehet fa, vagy fém is, ezt mindig a Megrendelőnek kell biztosítani! Adott esetben a lakatosunkkal egyeztetve a fogadó szerkezet elkészítésében mi is tudunk segíteni.

Üvegkorláttal és acélszerkezettel kombinálva akár egy "üveghíd" is megoldható, mely egyedi és modern dizájnt kölcsönöz otthonának.

Jól néz ki egy járható üvegfödém pl. olyan lakásban, ahol több szint van és a felsőbb szint padlózata járható üvegből készül, betekintést engedve így az alsóbb szintre. Pl: garázs, úszómedence, nappali stb.

Ízelítőnek alább látható 1-2 járható üveg, illetve üveghíd.

Bármilyen elképzelést megvalósítunk, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!

Járható üveg 2.

Járható üveg 1.

Járható üveg és üvegkorlát 1.

Járható üveg és üvegkorlát 2.