Járható üvegfödém galériára

Alacsony vastartalmú (opti white) üvegből készítettünk járható üveget.

Járható üvegfelület, üvegfödém vagy akár üveglépcsőt min. 3 darab üveg összeragasztásával készítünk. Jellemzőn 8 vagy 10 mm-es üvegtáblákat csiszolunk és edzünk meg, majd PVB fólia kerül az üveglapok közé és 150 fokon préseléssel alakítunk ki taposó üveget. Ez az üvegtábla törés esetén is egyben marad és nem esik össze. A beépítés során az üveget rugalmas keretbe szereljük. Ezt a járható üveget alacsony vastartalmú (opti white) üvegből készítettük. Ezért az éle nem zöld, hanem fehér. 

 

Különleges megoldás a galériára? Építsen be járható üvegfödémet!

dualglass.hu_1.18junLegyen szó az ingatlan bármelyik pontjáról, nincs olyan tulajdonos, aki ne kedvelné a különleges megoldásokat. Ha Önnek van galéria az otthonában, és szeretné kicsit látványosabbá tenni a szerkezetet, tekintsen meg egy igazán különleges és esztétikus megoldást, a járható üvegfödémet, amit választékunkból be is szerezhet.

A járható üvegfödémek természetesen elsősorban látványukban tartogatnak előnyöket, rendkívül modern megoldást biztosítanak, pluszt adnak hozzá a galéria esztétikumához, így biztos lehet benne, hogy otthona vendégei egytől egyig elismerően fognak nyilatkozni róla. Nem szabad elmenni a járható üvegfödém funkciója mellett sem. Néhány galéria elhelyezkedéséből fakadóan erősen árnyékolja az alatta fekvő területet. Ha a járható üvegfödémek beépítésre kerülnek, ez a probléma megszűnhet, hiszen kellő fény juthat be rajtuk keresztül, így igazán harmonikussá válhat az egész lakás.

Szerezze be kínálatunkból a járható üvegfödémeket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!