Térelválasztó üvegfal

Térelválasztó üvegfal tolóajtós kivitelben.

 

Térelválasztó üvegfal esetében, legyen az nyíló vagy tolóajtós változat, nem csak a derékszöges, de íves üvegek gyártása is megoldható, ez esetben sablon alapján készítjük az üvegeket.

Ahhoz hogy a tolóajtó sín rögzíthető legyen, egy erősített bordára van szükség, melynek segítségével a fix és a toló szerkezet könnyedén odaszorítható, és ez által egy stabil üvegfal készül.

Az üveg anyagát tekintve, üvegfalak esetében 10 mm vastagság a szokványos, melyek különböző színekben választhatóak, pl. átlátszó, savmart, parsol üvegek.

 

 

Térelválasztó üvegfal tolóajtóval, a kreatív megoldásokhoz

A térelválasztás egyik legpraktikusabb módja az, ha olyan térelválasztó elemeket alkalmazunk, amiket kedvünk szerint lehet mozgatni. Ez lehetővé teszi, hogy egy térből kettőt alakítsunk, a kicsiből nagy legyen és fordítva. Ha egy alapvetően nagyméretű helyiséget jobban ki szeretnénk használni, de úgy, hogy az sokoldalú is legyen, akkor a fix falak felhúzása helyett a térelválasztó üvegfal tolóajtóval nagyon kreatív megoldás.

A térelválasztó üvegfal tolóajtóval könnyen kezelhető; hála a modern kialakításnak, a korszerű technológiának akadozás, csikorgás és zaj nélkül el lehet húzni. A térelválasztó üvegfal tolóajtóval olyan épületekben ideális, ahol táncórákat tartanak, előadásokat szerveznek, kiállításokat, oktatást tartanak, rendszeresen változó létszámmal dolgoznak, így a csoportok számára ideális méretű tér kialakításának egyszerű eszköze.

Amennyiben Ön is el tudna képzelni egy térelválasztó üvegfalat tolóajtóval mindennapos használatra, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeinken a részletekért!