A sokoldalú üvegfalak

Az üvegfalak nem csak a modern építészet ikonikus elemei, de az intelligens térhasználat és a design szimbólumai is. De mi teszi igazán vonzóvá az üvegfalat otthonra, irodába vagy akár egy bevásárlóközpontba? Nézzük meg közelebbről, mi áll az üvegfalak egyre növekvő népszerűsége mögött és hogyan válhatnak részévé az Ön mindennapjainak is!

Az üvegfalak előnyei

Az üvegfalak elsődleges előnye az, hogy természetes fényt engednek be, így optikailag növelik a belső teret, és ami a legjobb: letisztult eleganciát csempésznek a hétköznapokba. 

A hangterjedést ellenben fokozottan gátolják. Egyrétegű hanggátló üveggel szerelt üvegfalaink 39 dB hanggtáló értékkel bírnak.

A megfelelően kiválasztott és beépített üvegfal továbbá jelentős mértékben hozzájárulhat az energiahatékonysághoz is, hiszen kevesebb mesterséges világításra lehet szükség a nap folyamán. 

Fontos még, hogy a hiedelmekkel ellentétben az üvegfelületek viszonylag könnyedén tisztíthatók, így az állandó karbantartási költségek is alacsonyan tarthatók. 

Az üvegfalak ezerféle felhasználási lehetőségei

Az üvegfalak tökéletes választásnak bizonyulnak modern megjelenésű, letisztult otthonokba, irodákba, bevásárlóközpontok üzletsoraiba vagy akár wellness központokba is. Egyszóval: szinte bárhol megállják a helyüket! :)

 

Legyen szó nyíló- vagy tolóajtóval ellátott megoldásokról, az üvegfalak alkalmazása teret enged a kreativitásnak is, hiszen az üveg színét egyénileg is kiválaszthatjuk. Lehet bronz, szürke, zöld, és kérhetünk rá egyedi mintázatot fóliázással, homokfúvással vagy akár egyedileg nyomtatott mintával. 

Az üvegfalak nemcsak esztétikusak, de funkcionálisak is: kiváló hangszigetelést biztosítanak, így egy olyan zajos helyen is megteremthetjük a “béke szigetét”, mint egy nyüzsgő irodaház!

Ismerkedjen meg a Dual-Office üvegfalrendszerrel! 

A Dual-Office üvegfalak új generációját azok számára fejlesztettük ki, akik nem elégszenek meg a szokványos megoldásokkal.

A kifejezetten irodák számára készült Dual-Door Office üvegből készült válaszfalai és beltéri, minimalista fémkeretbe záródó ajtajai biztosítják a csendesebb tárgyalótermet és munkaállomásokat. A rendszer alapja a 10 mm vastagságú üveg, ami légies megjelenése ellenére üvegtípústól függően 32-39 dB hanggátlást garantál! Hogy a 39 dB hanggátló érték mit jelent a mindennapokban azt ezen a videón szemléltetjük:

https://youtube.com/shorts/Z973fECrLPg 

A fém keret (amely szintén elérhető rozsdamentes, pezsgő vagy fekete színben) egyszerűen és gyorsan utólag is felszerelhető, a fali profilok pedig mindössze 4 cm szélesek!

A Dual-Door Office rendszerének ugyancsak tökéletes kiegészítője az egyedi, mágneses zárnyelvvel ellátott kilincs. A kilincs egyszeri lenyomásával a zárnyelv a becsukódásig a helyén marad és automatikusan záródik. 

Az igazán csendes irodai környezet érdekében az Office rendszer üveglapjaihoz tartozó gumi tömítések elnyelik az ajtó becsukódásának rezgéseit, és csökkentik a beszűrődő zajokat, szagokat, valamint a hőveszteség mértékét is. 

Az üvegajtókat kombinálhatjuk automata küszöbbel is, így is növelve a hanggátlást! Az automata küszöbnek köszönhetően az üvegajtó lég- és hangtömörsége garantált. 

Kivitelezés és szolgáltatások

A Dual-Office rendszereket magasan képzett szakembereink mérik fel és szerelik, garantálva a precizitást és a megbízhatóságot. 

Az árajánlatunk díjmentes, és a gyártási határidőket tekintve is rugalmasak vagyunk, hogy minél hamarabb élvezhessen mindenki az új, tágasabb és világosabb teret. A gyors és hatékony telepítés mellett, cégünk kiemelt figyelmet fordít a karbantartásra és a hosszú távú ügyfélelégedettségre is.

Referencia projektek a Dual-Office rendszer alkalmazásával

Már számos helyszínen bizonyították a Dual-Office rendszerek, hogy képesek megfelelni a legmagasabb igényeknek is. Ezek a projektek példaként szolgálhatnak azok számára, akik még csak fontolgatják az üvegfalak beépítését, és szeretnék látni a gyakorlati megvalósításokat.

Válassza a Dual-Office üvegfal rendszert! 

Az üvegfalak nem csupán divatosak, hanem rendkívül praktikusak is, a Dual-Office rendszerünkkel pedig minden eddiginél könnyebb kihasználni az üvegfalak nyújtotta előnyöket. Ha Ön is szeretne egy kis extra fényt és tágasságot vinni az életébe, válassza a Dual-Office megoldásait!