Auchan-Maglód, Vodafone üvegfal

Az Auchan maglódi bevásárlóközpontjában újonnan nyíló Vodafone üzlet üvegportál munkáit is cégünk végezte. A munka megnyerésében döntő szerepe volt a kedvező árnak és az igen rövid határidők pontos betartásának. Mivel itt az át […]

Az Auchan maglódi bevásárlóközpontjában újonnan nyíló Vodafone üzlet üvegportál munkáit is cégünk végezte.

A munka megnyerésében döntő szerepe volt a kedvező árnak és az igen rövid határidők pontos betartásának. Mivel itt az átlagosnál nagyobb méretű üvegportálról van szó, ezért még a fogadó acélszerkezet megépítése előtt a konszignációban megadott paraméterek figyelembe vételével egyeztettünk az üveggyárral (körülbelüli méretek, élek csiszolása, szállítás egyeztetése).

Miután lakatosunk elkészült az üvegportált fogadó acélszerkezettel, megkezdtük az üvegek felmérését is. A nagyobb kihívást ennél az üzletnél az jelentette, hogy a nagy belmagasság (4,2 m) és nagy szélességi méretek (2 m) miatt 12 mm vastag üveget kellett használnunk, így az üveglapok jelentős súlyt képviseltek (ez esetben egy nm üveg súlya 30 kg!). Tetézve ezt még azzal, hogy két helyen szögben csiszolt üveg élek is találkoztak. Ezért ezek az üvegek rendkívül pontos felmérést és számolást igényeltek, hiszen egy esetleges hiba komoly anyagi kár lett volna.

Betartva a szűk határidőt, néhány munkanap után egy jelentős létszámú(6 fős) beépítő csapattal éjszaka kezdtük meg az üvegek beszerelését. A 12 mm vastag edzett üvegeket a cégünk által forgalmazott Universal megfogó profilokba rögzítettük. Kitartó és fárasztó munkával az Auchan üzlet reggeli nyitására beépítettük a közel 60 m2 üveget, és a rozsdamentes takaróprofilok jelentős részét is felhelyeztük. A szép, jó minőségű edzésnek köszönhetően a szögben csiszolt üveg élek is szépen, párhuzamosan futottak!

Kis lélegzetvétel után várjuk a következő Vodafone üzletek üvegezési munkáit. :)

Auchan-Maglód, Vodafone üvegfal

 

Auchan-Maglód, Vodafone üvegfal